A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Новини від Асоціації Міст України

Для запобігання порушенню інтелектуальних прав запорізькі митники 22 рази призупиняли оформлення поставок

У січні-лютому поточного року фахівці Запорізької митниці 22 рази призупиняли митне оформлення товарів з метою запобігання порушенням прав інтелектуальної власності та потраплянню на вітчизняний споживчий ринок контрафактної продукції.

21:05 04.04.2019

Для отримання електронного підпису до фіскальної служби звернулись 7225 запорізьких платників

За перший квартал електронні довірчі послуги у фіскальній службі Запорізької області отримали 7225 платників податків. Фахівці запорізьких пунктів Акредитованого центру сертифікації сформували 18446 кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів.

21:05 04.04.2019

Запорізькі депутати розглянули питання реалізації обласних програм

У Запоріжжі відбулася двадцять дев'ята сесія Запорізької обласної ради сьомого скликання. У її роботі взяли участь голова Запорізької облдержадміністрації Костянтин Бриль, голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак, в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, очільники інших органів обласної та місцевої влади, правоохоронних відомств, народні депутати, представники громадськості.

21:04 04.04.2019

Запорізькі автовласники поповнили місцеві бюджети на 1,3 мільйона гривень

З початку року до місцевих бюджетів Запорізького регіону надійшло 19,4 мільйона гривень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Як зазначив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, порівняно з аналогічним періодом 2018 року надходження зросли на три мільйони або на 19 відсотків.

21:02 04.04.2019

Запоріжці сплатили до місцевих бюджетів 19,4 мільйона гривень податку на нерухомість

З початку року до місцевих бюджетів Запорізького регіону надійшло 19,4 мільйона гривень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Як зазначив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, порівняно з аналогічним періодом 2018 року надходження зросли на три мільйони або на 19 відсотків.

20:59 04.04.2019

Валерій Манько: "З доходів запорізьких платників місцеві бюджети отримали 845 мільйонів гривень"

З початку року надходження податку на доходи фізичних осіб у Запорізькому регіоні склали 845 мільйонів гривень (не враховуючи рівень сплати великих підприємств, зареєстрованих в Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС).

19:50 26.03.2019

Запорізькі оперативники фіскальної служби викрили 34 економічні злочини

За два місяці поточного року співробітники податкової міліції фіскальної служби Запорізької області в сфері економіки виявили 34 злочини, 20 з яких стосується фактів ухилення від оподаткування в особливо великих розмірах.

19:43 26.03.2019

Представники влади, бізнесу та громадськості Запорізького регіону зустрілись з народним депутатом України Ніною Южаніною

У Запоріжжі відбулася робоча зустріч голови Комітету Верховної ради України з питань податкової та митної політики, народного депутата України Ніни Южаніної із представниками підприємств, підприємцями та очільниками органів влади Запорізького регіону.

19:42 26.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь