Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Стартувала інформаційна кампанія "Вивчай англійську мову"

Дата: 19.10.2017 11:13
Кількість переглядів: 1059

Фото без опису

Вивчи англійську та пізнай світ – соціальну кампанію під таким гаслом створили в Мінінформполітики разом з ініціативою "GoGlobal", як заклик до українців вивчати іноземну мову. 

   Героїв для такої ініціативи обрали найрізноманітніших. На картинках можна побачити Лесю Українку, Григорія Сковороду та фольклорних героїв масової поп-культури Дарта Вейдера й ілюзію на Гаррі Поттера – вони в гумористичній формі закликають вивчити англійську. Мета цих зображень привернути увагу людей і нагадати, що знання іноземної надає багато можливостей. Всі ілюстрації та відео створювали волонтери – безплатно. У Мінінформполітики кажуть – на цю ініціативу не було витрачено жодної копійки з держбюджету.

     "Англійська мова не має бути метою, англійська мова – це просто інструмент, який допомагає нам відкривати можливості, які пропонує цей світ… За результатами дослідження TNS– 34% почали вивчати англійську у минулому році. Ми сподіваємося, що в цьому році цей відсоток значно підвищиться", – пояснює піар-менеджер ініціативи "GoGlobal" Катерина Черепніна.

  Схожої думки притримується і держсекретар Міністерства інформаційної політики Артем Біденко: "На нашу думку, цінність вивчення іноземних мов, зокрема, англійської, вона надзвичайно важлива саме для підвищення мобільності всередині суспільства, для підвищення зростання професійного, саме для прискорення появи нових соціальних ліфтів і так далі. Тобто саме англійська мова, автомобілі, грубо кажучи, доступна освіта – це ті інструменти, які підвищують соціальну глибину суспільства"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь