A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Оголошення: пропозиції щодо генерального плану

Дата: 28.09.2017 10:18
Кількість переглядів: 849

        Гірсівська сільська рада Приазовського району Запорізької області повідомляє, що відповідно до рішень сесії сільської ради від 20.09.2017 року розпочато розробку Генеральних планів населених пунктів, а саме:

- «Про розробку містобудівної документації «Генеральний план с.Гірсівка Приазовського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування с. Гірсівка Приазовського району Запорізької області» (у складі Генерального плану)» № 4 від 20.09.2017р;

         - «Про розробку містобудівної документації «Генеральний план с.Надеждине Приазовського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування с. Надеждине Приазовського району Запорізької області» (у складі Генерального плану)» № 5 від 20.09.2017р;

          - «Про розробку містобудівної документації «Генеральний план с.Дунаївка Приазовського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування с. Дунаївка Приазовського району Запорізької області» (у складі Генерального плану)» № 6 від 20.09.2017р.

Генеральний план – це довгострокова стратегія, яка розробляється та затверджується в інтересах територіальної громади з урахуванням державних, громадських та приватних інтересів. Відповідно до чинного законодавства строк дії Генерального плану населеного пункту не обмежується. Зміни до Генерального плану населеного пункту можуть вноситися не частіше, ніж один раз на п`ять років.
            В зв’язку з цим, Гірсівська сільська рада Приазовського району Запорізької області пропонує  територіальній громаді сіл прийняти активну участь у підготовці пропозицій при розробці Генеральних планів сіл с.Гірсівка, с. Надеждине та с.Дунаївка.
         Порядок і строк внесення пропозицій до Генерального плану фізичними та юридичними особами визначено постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. N 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні»
         Всі пропозиції та ідеї будуть опрацьовані та, у разі відповідності їх вимогам чинному законодавству, відображені у містобудівній документації, яка не матиме гриф обмеження доступу, а буде відкритою, доступною та розміщена на офіційному сайті.
         Після опрацювання та врахування, у відповідності до ДБН, всіх пропозицій територіальної громади села, відбудуться громадські слухання цієї містобудівної документації, після чого вона буде запропонована до затвердження.
         Згідно чинного законодавства пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім`я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.
         Пропозиції громадськості підлягають реєстрації органом місцевого самоврядування та розглядаються розробником і замовником проектів містобудівної документації у місячний строк.

         Пропозиції (зауваження) пропонується подавати письмово протягом 30 днів з дня опублікування оголошення за адресою: с.Гірсівка, вул. Центральна, 50, тел/факс: 061-33-93-2-25, секретар сільської ради – Мігова Оксана Іванівна.

         Пропозиції, подані після встановленого строку, залишаються без розгляду.

 

З повагою, голова сільської ради                                                                Н.І.ПоповаФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь