A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Запорізька ОДА вручила комунальну техніку для громад області

Дата: 12.01.2018 11:10
Кількість переглядів: 978

12 січня Гірсівська об'єднана територіальна громада отримала у власність сміттєзбиральну машину «СБМ-301 на шасі МАЗ-4371N2».

На площі перед адмінбудівлею ОДА голова облдержадміністрації Костянтин Бриль та голова облради Григорій Самардак урочисто передали комунальну техніку представникам Гірсівської ОТГ - Поповій Н.І., Вельчеву С.Ф., Проданову О.П..

разом із нашою громадою, отримали комунальну техніку Берестівська сільська рада Бердянського району, Мелітопольська районна рада та Приморська міська рада.

- Наприкінці минулого року запоріжці  хвилювалися через те, що не вся обіцяна техніка була поставлена. Проте, незважаючи на всі залякування наших політичних опонентів, влада виконує свої обіцянки. Спільно з обласною радою ми придбали заплановану кількість техніки, як комунальної, так і медичної. Ми єдині в Україні, хто придбав швидкі саме для сільської місцевості – з високою прохідністю. Вважаю, що той темп, який влада взяла,  ми не маємо збавляти і в 2018 році. Тож плануємо і надалі придбання нових швидких та комунальної техніки, адже наші об’єднані громади дуже цього потребують. Нині ми збираємо нові заявки. Впевнений, депутати облради підтримають цю ідею, - заявив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Фото без опису

Фото без опису

 

Всі фото тут


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь