A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Гірсівська ОТГ на "InCo Forum-2017"

Дата: 19.10.2017 11:40
Кількість переглядів: 2081

Фото без описуВ цьому році в Запоріжжі вже вдруге відбувся триденний інвестиційний форум ««InCo Forum-2017»: кооперація громад і бізнесу» на базі виставкового центру «Козак-Палац».

Цього року інвестиційний форум змінив свій формат і орієнтований переважно на децентралізацію, розвиток об'єднаних територіальних громад та залучення іноземних інвестицій в райони, а не тільки в обласні центри. Дата проведення форуму 11-13 вересня.

В урочистому відкритті форуму взяли участь голова Запорізької обласної державної адміністрації Костянтин Бриль, заступник міського голови Валерій Еделєв, президент торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков, народний депутат України Петро Сабашук, голови об'єднаних територіальних громад.

Представники Гірсівської об’єднаної громади на чолі із головою ОТГ Поповою Н.І. також прийняли активну участь у інвестиційному форумі. На виставкому стенді громади для всіх потенціальних інвесторів та гостей форуму були доступні буклети, інвестиційні паспорти та сувенірна продукція Гірсівської ОТГ, демонструвався промо-ролик громади.


Фото без описуФото без опису
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Результатом сумлінної праці стало підписання міжнародної угоди – договору про внесок ТОВ «Юрокейп Юкрейн ІІ» у розвиток соціальної інфраструктури Гірсівської об'єднаної територіальної громади (електростанції з відновлюваними джерелами енергії) на 330 тис. євро.

Фото без опису

Окрім цього впродовж трьох днів громада отримала багато пропозицій стосовно енергозбереження, земельним питанням, виготовлення нової технічної документації з нормативно-грошової оцінки населених пунктів, що, безсумнівно, закладає багаті інвестиційні перспективи на майбутнє.

Також відбулося відкриття спеціалізованої виставки «Будівництво та енергозбереження», а також виставка експозицій об'єднаних територіальних громад, які презентують свої досягнення і напрацювання, для співпраці з міжнародними партнерами.

- Сьогодні будівництво просто не може бути неенергоефективним. Територіальні громади отримали вельми пристойний бюджет і більшу частину цих коштів відразу ж направили на ремонт і реконструкцію доріг. Безперечно це вірне рішення, але питання енергозбереження в житлових будинках, школах, дитячих садах і лікарнях - це також повинно бути пріоритетним напрямом. Адже вкладені кошти будуть залишатися 20-30 років в розпорядженні територіальних громад. Витрати на комунальні платежі всіх комунальних установ стануть в три рази менше, - розповів народний депутат, власник корпорації «Рассвет-Енерго» Петро Сабашук.

На виставці були присутні близько трьох десятків експозицій підприємств області в сфері будівництва, енергозбереження, біржа аутосорсінгу та субконтрактингу для сприяння співпраці малого та середнього бізнесу з підприємствами, комунальними установами та організаціями.

Основні розділи виставки стосуються сучасних систем енергозбереження, опалення, альтернативної енергетики, енергозберігаючих технологій в будівництві та благоустрої. Серед учасників виставки - Запорізький домобудівний комбінат, компанія «Токмак Солар Енерджі», «ТЕРМОТЕХНОЛОГІЯ», «Теплостар», «Зелена система», «Харвест Індустріалес», «Good roof», Аісса-Груп »,«Аква имерія» і багато інших .

Запоріжжя відвідали представники майже 50 країн світу, серед них 27 Надзвичайних і Повноважних послів з дипломатичними міссіямі.В цьому році обрані три основні тематичні напрямки форуму: імплементація міжнародного досвіду, залучення інвестицій і розвиток кооперації між представниками громад і виробниками товарів та послуг. Спікерамі «InCo Forum-2017» були авторитетні українські та зарубіжні експерти з питань децентралізації, енергоефективності, бізнес стратегій і представники міжнародних донорських організація ПРООН, USAID, U-LEAD, GIZ та інші.

Всі фото "InCo Forum-2017" тут

Переглянути інвестиційний паспорт громади

Використано матеріали сайту 1news.zp.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь