A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Оголошено конкурс бізнес-планів суб’єктів малого і середнього підприємництва!

Дата: 26.04.2018 11:05
Кількість переглядів: 767

На виконання Комплексної програми розвитку малого і середнього підприємництва в Запорізькій області

На виконання Комплексної програми розвитку малого і середнього підприємництва в Запорізькій області на 2017-2018 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 06.04.2017 № 33 (зі змінами та доповненнями), Запорізькою обласною державною адміністрацією оголошується      КОНКУРС БІЗНЕС-ПЛАНІВ СУБ’ЄКТІВ МАЛОГО І СЕРЕДНЬОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА (далі – Конкурс).*

 

МЕТОЮ КОНКУРСУ є визначення найкращого бізнес-плану суб’єктів малого і середнього підприємництва Запорізької області, на реалізацію якого буде надано фінансову підтримку на платній та зворотній основі.

 

ОБСЯГ ФІНАНСОВОЇ ПІДТРИМКИ:

Фінансова підтримка надається Учасникам – переможцям Конкурсу на платній та зворотній основі.

Сума коштів фінансової підтримки надається у розмірі:

до 250 000 гривень включно – на строк до двох років з можливістю відстрочення повернення основної суми зобов’язання до одного року;

від 250 001 до 500 000 гривень – на строк до трьох років з можливістю відстрочення повернення основної суми зобов’язання до одного року (за умови надання в заставу майна).

Сума коштів фінансової підтримки не може перевищувати 50 % від загальної вартості бізнес-плану.

Розмір плати за користування фінансовою підтримкою складає 12 % на рік або 1 % щомісяця від суми коштів наданої фінансової підтримки.

Відповідно до рішення обласної ради від 22.03.2018 № 18 «Про внесення змін і доповнень до рішення обласної ради від 30.11.2017 № 63 «Про обласний бюджет на 2018 рік» (зі змінами та доповненнями) на реалізацію зазначеного заходу виділено 500 тис. грн.

 

ОСНОВНИМИ КРИТЕРІЯМИ ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ є:

строк окупності проекту;

обсяг прибутку та рентабельність виробництва;

кількість додаткових робочих місць;

відповідність проекту пріоритетам, визначеним в Стратегії  регіонального розвитку Запорізької області на період до 2020 року, яка затверджена рішенням Запорізької обласної ради від 25 лютого 2016 року     № 1;

збільшення обсягу виробництва;

збільшення обсягу надходжень до бюджету від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів);

відсутність простроченої заборгованості за наданими банками або іншими фінансово-кредитними установами кредитами та з виплати заробітної плати.

ЧАС ТА МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ:

Проведення Конкурсу заплановано на 31 травня 2018 року о 10.00 год. за адресою: м. Запоріжжя, просп. Соборний 164, адміністративна будівля облдержадміністрації.

 

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРАВО ТА ОБМЕЖЕННЯ ЩОДО УЧАСТІ У КОНКУРСІ:

Право: У конкурсі мають право брати участь суб’єкти малого і середнього підприємництва, які здійснюють діяльність у сфері виробництва, сільського господарства та агротуризму, на території Запорізької області.

Обмеження: Фінансова підтримка не надається суб’єктам малого і середнього підприємництва, якщо вони підпадають під обмеження, визначені статтею 13 Закону України «Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні».

 

УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ:

Конкурс проводиться Конкурсною комісією з відбору бізнес-планів суб'єктів малого і середнього підприємництва (далі – Конкурсна комісія), Положення та склад якої затверджено розпорядженням голови облдержадміністрації від 31.07.2016 № 394 (зі змінами та доповненнями).

Конкурс проводиться, якщо до участі у ньому подали заявки не менше двох Учасників. У разі відсутності претендентів на участь у Конкурсі або у разі подання документів тільки одним суб'єктом господарювання, Конкурс  вважається таким, що не відбувся та оголошується повторно.

Конкурсна комісія проводить Конкурс та визначає переможців Конкурсу, що затверджується протоколом, або зазначає у протокольному рішенні обґрунтовану відмову.

За результатами Конкурсу визначаються один або декілька переможців Конкурсу.

 

ПЕРЕЛІК НЕОБХІДНИХ ДОКУМЕНТІВ, що подаються для участі у Конкурсі в електронному та паперовому вигляді:

Від імені суб’єкта підприємницької діяльності необхідно подати до Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва в Запорізькій області» наступні документи:

1) заяву – анкету на участь в конкурсі бізнес-планів суб'єктів малого і середнього підприємництва на платній зворотній основі за формою, наведеною  у додатку 1 до Розпорядження*;

2) загальну інформацію про бізнес-план за формою, наведеною у додатку 2 до Розпорядження*;

3) бізнес-план, розроблений за формою, наведеною у додатку 3 до Розпорядження*;

4) копії фінансової звітності за два останні роки та звіт про фінансові результати за останній звітний  період, у тому числі для:

юридичної особи – Баланс (Звіт про фінансовий стан) – форма 1 та Звіт про фінансові результати (Звіт про сукупний дохід) – форма 2, складені за формою згідно з додатком 1 до Національного положення (стандарту) бухгалтерського обліку 1 «Загальні вимоги до фінансової звітності», затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 07 лютого 2013 року № 73, який зареєстрований у Міністерстві юстиції України 28 лютого 2013 року за № 336/22868;

юридичної особи, що відноситься до суб’єкта малого підприємництва – Баланс (форма 1-м або 1-мс) та Звіт про фінансові результати (форма 2-м або   2-мс) Фінансового звіту суб'єкта малого підприємництва або Спрощеного фінансового звіту суб’єкта малого підприємництва (для тих, які ведуть спрощений бухгалтерський облік доходів та витрат відповідно до податкового законодавства), складені за формами згідно із додатками 1, 2 до Положення (стандарту) бухгалтерського обліку 25 «Фінансовий звіт суб’єктів малого підприємництва», затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 25 лютого 2000 року № 39, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15 березня 2000 року за № 161/4382;

фізичної особи-підприємця – фінансовий звіт (або податкову декларацію) відповідно до обраної системи оподаткування;

5) довідку про відсутність заборгованості з податків, зборів, платежів, що  контролюються органами доходів і зборів, виданою за основним місцем обліку платника податків за формою, встановленою додатком 1 до Порядку видачі довідки про відсутність заборгованості з податків, зборів, платежів, що контролюються органами доходів і зборів, затвердженого наказом Міністерства доходів і зборів України від 10 жовтня 2013 року № 567, який зареєстрований в Міністерстві юстиції України від 31 жовтня 2013 року за     № 1842/24374.

 

КІНЦЕВА ДАТА ПОДАННЯ ПАКЕТУ ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ УЧАСТІ У КОНКУРСІ – 24.05.2018 до 17-00.

 

ПОШТОВА, ЕЛЕКТРОННА АДРЕСА ТА КОНТАКТНІ НОМЕРИ ТЕЛЕФОНІВ:

Державна організація «Регіональний фонд підтримки підприємництва в Запорізькій області» – вул. Незалежної України, буд. 90, офіс 27, Вознесенівський район, м. Запоріжжя, 69057, телефони: (061) 213-04-57, (061) 213-04-62, rfpp.zp@gmail.com.

 

 

СПОСІБ ІНФОРМУВАННЯ УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ:

Кожному Учаснику, щодо якого прийнято рішення на засіданні Конкурсної комісії, надається (надсилається) витяг із протокольного рішення.

 

Для одержання додаткової інформації щодо проведення Конкурсу Учасники можуть звертатися:

до управління розвитку підприємництва, регуляторної політики та торгівлі Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації:

(061) 224 60 93 – Кучеренко Максим Олександрович;

(061) 239 04 49 – Фурдуй Юлія Вікторівна.

 

до Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва в Запорізькій області»:

(061) 213 04 57, (061) 213 04 62 – Степаненко Володимир Васильович.

 

* Розпорядження голови облдержадміністрації від 11.07.2017 № 335 «Про затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету, виділених на фінансування бізнес-планів суб'єктів підприємницької діяльності на платній зворотній основі на 2017-2018 роки» (реєстрація в Головному територіальному управлінні юстиції у Запорізькій області від 19 липня 2017 року за № 40/1836) знаходиться на офіційному веб-сайті облдержадміністрації у розділі «Нормативно – правова база» підрозділ «Розпорядження голови облдержадміністрації».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь