A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Громада розповіла про свій "Маршрут успіху"

Дата: 29.05.2018 11:02
Кількість переглядів: 845

Запорізьке регіональне відділення Асоціації міст України 24 травня 2018 року провело навчальний візит до Гірсівської сільської ОТГ представників діючих ОТГ та громад, які  ініціювали процес об’єднання Запорізької області в межах програми «Маршрут успіху» в рамках проекту ПУЛЬС (USAID).

Проект ПУЛЬС має на меті: створити сприятливе середовище для впровадження децентралізаційної реформи в Україні, зміцнення місцевого самоврядування, поглиблення демократичних процесів розвитку територіальних громад.

Вивчати досвід із взаємодії Гірсівської громади та влади прибули понад 20 представників вже об'єднаних та ще не об'єднаних сіл та містечок Запорізької області.

Всім гостям були презентовані невеличкі сувеніри із символікою Гірсівської ОТГ.

Навчальний візит відкривали із вітальним словом виконавчий директор Запорізького РВ АМУ - Бірюков Ігор Олексійович та голова Гірсівської громади Попова Наталія Іванівна.

Однією із ключових позицій візиту була доповідь Наталії Іванівни про досягнення Гірсівської об'єднаної територіальної громади та плани на майбутнє. Саме тут гості задавали багато важливих питань, за відповідями на які, власне, і прибули.

Учасники навчального візиту відвідали гірсівський дитячий садок "Сонечко", щойно відремонтовані будівлі Гірсівського БК та Гірсівського ФАП.

Протягом дня учасники навчального візиту познайомилися із виникненням Гірсівської ОТГ, вивчили досвід керівництва громади, побачили, як відбулась реалізація облаштування зони відпочинку для дітей.

Фото зустрічі

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь