A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

У результаті заходів "Врожай-2018" до бюджетів та соціальних фондів додатково нараховано 2,7 мільйона гривень

Дата: 16.07.2018 22:07
Кількість переглядів: 679

З початку року в апорізькому регіоні тривають заходи "Врожай-2018", спрямовані на детінізацію агросектора, земельних і трудових відносин.


Як зазначила в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Юліана Козаченко, одним із основних завдань спільної роботи органів державної влади є сприяння підвищенню заробітної плати працевлаштованим особам та легалізація найманої праці.

У першому півріччі особлива увага фахівців фіскальної служби була приділена 952 суб'єктам господарської діяльності, дві третини з яких – підприємства-юридичні особи. У результаті проведеної роботи працедавці добровільно оформили 1569 осіб, а сума легалізованих доходів перевищила 6,5 мільйона гривень, тобто в середньому на одного працівника – 4,1 тисячі гривень. Завдяки цьому до бюджетів та соціальних
фондів було додатково нараховано 2,7 мільйона гривень.

Крім того, майже 2,5 тисячам найманим працівникам сільського господарства збільшено розмір заробітної плати, за рахунок чого скарбниці отримають близько одного мільйона гривень податків і зборів.

Також проведено 29 перевірок фінансово-господарської діяльності сільгоспвиробників з питань дотримання податкового законодавства під час виплати доходів громадянам. За виявлені порушення донараховано податкових зобов'язань у загальній сумі 1,3 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб, військового збору та
єдиного соціального внеску.Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь