A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Запорізькі митники видали 1906 сертифікатів для експорту товарів до країн ЄС

Дата: 25.07.2018 16:36
Кількість переглядів: 708

У першому Фото без описупівріччі запорізькі підприємства отримали від Запорізької митниці ДФС 1906 сертифікатів EUR.1 на товари для торгівлі з 28 європейськими країнами. Як повідомив начальник Запорізької митниці ДФС Олексій Мужев, кількість виданих документів на 838 перевищує минулорічну, це свідчить про зростання експортних операцій.

Найбільше сертифікатів оформлено до Німеччини (520), Польщі (330), Чехії (153), Франції (110), Нідерландів (92). Також серед лідерів міжнародних європоставок – Румунія, Іспанія, Литва, Латвія, Швейцарія, до цих країн видано 384 документи. Понад 300 сертифікатів видано до інших країн Європейського союзу та Європейської асоціації вільної торгівлі, зокрема, Болгарії, Австрії, Естонії, Італії, Угорщини, Кіпру, Швеції, Греції, Словаччини, Норвегії. Цього року до географії виданих сертифікатів додалися Великобританія, Данія, Словенія, Хорватія, Чорногорія, Фінляндія.

Зазначимо, сертифікат видається експортерам для пред'явлення при ввезенні на митну територію країн ЄС та ЄАВТ, Чорногорії для підтвердження українського походження товарів при застосуванні преференційних ставок ввізного мита. Цей документ митниці видають безкоштовно. Детально про умови його отримання – на сайті фіскальної служби: http://sfs.gov.ua/baneryi/mitne-oformlennya/subektam-zed/vilna-torgivlya .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь