A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

День працівників освіти - 2018

Дата: 05.10.2018 21:54
Кількість переглядів: 2216

Щорічно в першу неділю жовтня в більш ніж 100 країнах світу відмічається одне з  найпотрібніших свят – день вчителя. Це свято для всіх вчителів та працівників сфери освіти – день, в який проголошуються роль та заслуги вчителів в процесі якісної освіти на всіх рівнях, а також їх неоцінний внесок в розвиток суспільства.

Міжнародний день вчителя був заснований ЮНЕСКО в 1994 році, а в Україні, згідно з указом президента, відзначається у першу неділю жовтня.

День Вчителя – це світле свято, на яке очікують як учні, так і вчителі. Це можливість щиро висловити свої почуття і сказати приємні слова, вшанувати педагогів за їх відданість і витримку в нелегкій щоденній роботі. Це свято можна назвати одним із найбільш шанованих у даній фаховій галузі.

В житті багато вчителів. Кожного, хто дав певні знання, чомусь навчив, вказав на помилки, показав вірних шлях у різноманітних життєвих ситуаціях  – можна назвати вчителем. Звичайно, велике значення у житті будь-якої людини відіграють шкільні вчителі. Саме у школі починається своєрідний шлях у доросле життя, з’являються перші навички вирішувати певні проблеми.

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. В 2018 році 7 жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів. 
     Відбулося таке свято і в Гірсівській ОТГ  5 жовтня. В глядацькому залі Гірсівського Будинку культури  зібрався весь педагогічний колектив та працівники  усіх закладів загальної середньої освіти Гірсівської ОТГ. Працівники культури ОТГ  підготували чудові концертні номери й привітання.

С вітальними словами звернулася до працівників освіти Гірсівський сільський голова Попова Н.І.

Почесними грамотам був відмічений трудовий шлях  освітян: Іванової О.І. Саламатіної М.І.,Лященко Т.В., Желязко Н.А.,Сташків В.В.

Також Подяками були нагороджені трудові колективи всіх трьох шкіл ОТГ.

Подарунки від народного депутата України С.Валентирова отримала кожна школа Гірсівької ОТГ.

Вітаємо зі Всесвітнім днем вчителя та хочемо побажати впевненості, витримки, міцного здоров’я та міцних сил. Нехай Ваша любов до життя, до своєї роботи, до всього світу буде без меж, нехай Ваші учні будуть слухняними та спроможними на великі перемоги, нехай Ваше серце зустрічає кожен день з доброю надією, нехай Ваша душа з кожною миттю познає смак щастя.


Щастя і здоров’я міцного! 
 Учнів вдячних! 
Чистих світанків, 
Сонячних ранків! 
Промінь сонця 
в кожне віконце! 
Ніжної ласки, 
Душевної казки, 
Щастя без ліку 
І довгого віку!

Дивитися всі фото


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь