A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

З Днем працівника сільського господарства!

Дата: 16.11.2018 19:51
Кількість переглядів: 730

Шановні працівники сільського господарства Гірсівської ОТГ!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом та з нагоди завершення сільськогосподарського року, який приніс для багатьох із Вас вагомі здобутки.
Ваш трудовий подвиг,  служіння землі та найблагороднішій професії - хлібороба й годувальника залишаються взірцем для багатьох.
Нинішнього року трудівники села, керівники та фахівці сільськогосподарських господарств, фермери доклали немало зусиль для того, щоб закріпити позитивні тенденції в розвитку сільськогосподарського виробництва нашого краю.
Аграрний сектор економіки тому й іменується базовим, що разом з іншими складає основу життя держави та добробуту її громадян.
Нам відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Але лише завдяки Вашій наполегливій праці та умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві останніх років стають загальновизнаними. Нарощування обсягів виробництва зерна, іншої продукції поєднуються з поступовим підвищенням їх конкурентоспроможності, безперебійним задоволенням потреб харчової і переробної промисловості у сировині, утворенням сталого експортного потенціалу держави. Завдяки Вашим зусиллям полиці наших магазинів все більше і більше наповнюються високоякісними українськими продуктами, а в кожній українській оселі є і хліб, і до хліба.
Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями Ваші ниви, хай втілюються в життя Ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу.
Хай обходять вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті та благополуччі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь