Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Амбулаторія сімейної медицини Гірсівської ОТГ - початок

Дата: 18.12.2018 20:42
Кількість переглядів: 1911

Розпочалось нове будівництво амбулаторії монопрактики за адресою: с. Гірсівка, вул. Молодіжна буд.51, Приазовського району, Запорізької області

З впровадження ініціативи Президента України Петра Порошенка з розвитку якісної медицини у сільській місцевості в 15 регіонах Україні побудують 310 сучасних амбулаторій, перший пул проектів вже затверджено наказом Мінрегіону.

 Амбулаторії будуватимуться в рамках нової мережі первинної медичної допомоги по всій території України. Нова мережа первинки передбачає будівництво 505 нових амбулаторій. Для будівництва були розроблені й затверджені нові технічні вимоги до проектів амбулаторій з класом енергоефективності, а також перелік необхідного медичного обладнання (в тому числі й телемедичного) для закладів первинки.

У першому пулі проектів - Волинська, Донецька, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Луганська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Хмельницька та Черкаська області.

У Запорізькій області заплановано здійснити нове будівництво 14 амбулаторій.

У тому числі амбулаторії монопрактики в с. Гірсівка Приазовського району

Вартість одного об'єкта - від 3 до 5 млн грн.  З 43 ОТГ, створених на сьогоднішній день на території Запорізької області, можливість їх будівництва отримали в першу чергу ті громади, які забезпечили виділення земельних ділянок під медзаклади на максимально доступних для всіх жителів ОТГ центральних площах населених пунктів.

Фото без опису

Проектний ескіз амбулаторії сімейної медицини

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь