A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Заклади освіти Гірсівської громади отримали шкільний автобус

Дата: 08.02.2019 20:29
Кількість переглядів: 813

7лютого 2019 года  відбулася знакова подія в Гірсівській ОТГ. 

Заклади освіти  громади отримали шкільний автобус. Урочисте вручення відбулося в Гірсівському опорному освітньому закладі та в Дунаївській філії. З промовами виступили головний спеціаліст відділу з гуманітарних питань Дукова І.В., секретар сільської ради Мігова О.І., старости сіл Надеждине і Волна Вєльчев С.Ф. та  сіл Дунаївка і Вікторівка Проданов О.П.

 Символічну стрічку перерізала директор ОНЗ  Дорол Н.П.

В обох закладах освіти учні зустріли новенький автобус танцювальним флешмобом.

На свято вручення автобусу в Дунаївській філії  завітав настоятель с. Дунаївка отець Сергій, який освятив придбаний шкільний автобус, побажавши, щоб ангел-охоронець завжди супроводжував наших школярів у дорозі.

Учні, батьки, вчителі дуже вдячні сільському голові Поповій Н.І. та депутатському корпусу сьомого скликання Гірсівської сільської ради за автобус.

Окрема подяка голові Запорізької обласної державної адміністрації Костянтину Брилю, голові Запорізької обласної ради Григорію Самардаку та депутатському корпусу Запорізької обласної ради, адже цей автобус було придбано на  засадах співфінансування з обласного бюджету і місцевого бюджету Гірсівської ОТГ.

Придбання шкільного автобусу - це знакова подія для нашої територіальної громади. Шкільний автобус – це потреба для дітей, батьків та педагогічних колективів а сільська рада і надалі буде створювати якнайкращі умови для тих, хто навчається і працює в освітніх закладах, адже саме теперішнім учням у майбутньому продовжувати розбудовувати нашу країну и нашу ОТГ.
Автобус можна використовувати не тільки для підвозу дітей до навчальних закладів, а також й для проведення екскурсій, участі у культурно-масових заходах громади та області. Тож такий подарунок забезпечить дітям активне шкільне життя.

Фото Дунаївка

Фото Гірсівка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь