Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Зустріч з регіональним координатором Української фундації громадського здоров’я

Дата: 27.02.2019 11:10
Кількість переглядів: 691

27 лютого 2019 року відбулася зустріч представників Гірсівської громади, а саме: соціальних працівників, медиків, педагогів, соціально активних громадян з регіональним координатором Української фундації громадського здоров’я (УФГЗ) Оленою Єсипенко.

В січні 2019 року УФГЗ розпочала реалізацію проекту «Сприяння безпеці  громад та запобігання насильству в громадських місцях у східній Україні», який реалізується в рамках проектів Структури ООН Жінки на Сході України за фінансуванням урядів Норвегії та Данії а також Об’єднаної  програми ООН Жінки, Програми розвитку ООН, Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН, Фонду народонаселення ООН «Підтримка Євросоюзу на Сході України – відновлення, встановлення миру та управління», що фінансується Європейським Союзом. Термін реалізації проекту – до грудня 2021 року.

Ця спільна ініціатива має на меті:

  • мобілізацію жінок,дівчат, чоловіків і хлопчиків на рівні громади на користь шанобливих ненасильницьких стосунків, гендерної рівності та безпеки у громадських місцях;
  • підвищення спроможності правоохоронних органів у Луганській, донецькій та Запорізькій областях щодо профілактики гендерно зумовленого, у т.ч. домашнього насильства;
  • надання допомоги регіональним та місцевим органам місцевого самоврядування та державним органам влади щодо створення гендерно-орієнтованих програм та бюджетів.

Під час зустрічі було презентовано проект, обговорені його  завдання і способи ефективної та якісної реалізації їх.

Дивитися всі фото

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь