A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Запорізькі підприємства, де працюють особи з обмеженими можливостями, отримують пільги з оподаткування

Дата: 26.03.2019 19:42
Кількість переглядів: 678

У Запорізькій облдержадміністрації пройшло засідання регіональної комісії з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій осіб з інвалідністю у Запорізькій області.

Представники ОДА, фахівці фіскальної служби області та інші члени комісії розглянули доцільність надання підприємствам громадських організацій інвалідів дозволів на право користування пільгами з оподаткування. Шість підприємств із Запоріжжя, Бердянська, Мелітополя подали документи для отримання дозволу на пільги.

Відповідно до податкового законодавства, підприємства, які надають робочі місця для осіб з інвалідністю та відповідають певним критеріям, можуть претендувати на податкову пільгу. Зокрема, такі організації звільняються від оподаткування прибутку, отриманого від продажу товарів, робіт чи послуг. Заощаджені кошти виробництва можуть використовувати для поліпшення умов праці осіб з інвалідністю, їх соціального захисту та утримання інфраструктури.

За результатами засідання члени регіональної комісії одностайно проголосували за рішення рекомендувати голові облдержадміністрації надати дозвіл на право користування пільгами з оподаткування всім шести підприємствам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь