Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Валерій Манько: "З доходів запорізьких платників місцеві бюджети отримали 845 мільйонів гривень"

Дата: 26.03.2019 19:50
Кількість переглядів: 721

З початку року надходження податку на доходи фізичних осіб у Запорізькому регіоні склали 845 мільйонів гривень (не враховуючи рівень сплати великих підприємств, зареєстрованих в Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС).

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, сплачена сума на 127,4 мільйона або на 18 відсотків перевищила минулорічну.

Керівник фіскальної служби області підкреслив, що за два місяці частка податку на доходи фізосіб у місцевих бюджетах склала 57 відсотків. При цьому найбільші відрахування забезпечили роботодавці з виплачених заробітних плат, оподаткування доходів у вигляді грошового забезпечення військовослужбовців, а також за результатами декларування фізичних осіб-підприємців, самозайнятих осіб та громадян.

Серед бюджетоутворюючих підприємств – представники таких галузей, як: виробництво, розподілення електроенергії, добування залізних руд, вантажний залізничний транспорт, діяльність у сфері охорони громадського порядку та безпеки, державного управління, виробництво будівельних металевих конструкцій тощо.

Близько половини загальних надходжень ПДФО надійшло від платників обласного центру – 385,6 мільйона, суб'єкти господарювання та мешканці м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського району сплатили 117 мільйонів, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 90 мільйонів, м. Бердянськ, Бердянського і Приморського районів – 61,2 мільйона, Василівського та Михайлівського районів – 48 мільйонів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь