Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

На Запоріжжі банківські установи з депозитних процентів вкладників сплатили 13 мільйонів гривень податків

Дата: 21.04.2019 22:25
Кількість переглядів: 869

За перший квартал поточного року фінансові установи Запорізької області перерахували 13 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб у вигляді процентів. Як відзначив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, близько 4 мільйонів з цієї суми бюджет отримав у березні.

Найбільші суми з початку року забезпечили платники м. Запоріжжя – 9 мільйонів, м. Бердянськ, Бердянського і Приморського районів – більш ніж мільйон, стільки ж надійшло від суб'єктів господарювання м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів, у м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровському та Великобілозерському районах сплачено 493 тисячі, у Пологівському, Більмацькому та Розівському районах – 419 тисяч, у Вільнянському, Запорізькому і Новомиколаївському районах – 286 тисяч.

Нагадаємо, платниками ПДФО у вигляді процентів, ставка якого складає 18 відсотків, є банківські установи, кредитні спілки та інші фінансові організації. При цьому інформація про суми банківського рахунку або ощадного сертифіката чи вкладу члена кредитної спілки, нараховані проценти, а також відомості про вкладників не передається до фіскальної служби.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь