A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

За закінченими провадженнями податкової міліції відшкодовано майже 8 мільйонів

Дата: 26.04.2019 08:55
Кількість переглядів: 821

З початку року слідчі підрозділи фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Запорізькій області розслідували 113 кримінальних проваджень, з яких 77 відносяться до категорії тяжких, у тому числі 55 – за ухилення від сплати податків і зборів в особливо великих розмірах.

Також у січні-березні було розпочато 40 кримінальних проваджень, 27 з яких відносяться до категорії тяжких злочинів. 21 кримінальне провадження розпочато за фактами ухилення від сплати податків і зборів в особливо великих розмірах.

До суду направлено 7 кримінальних проваджень, у тому числі 5 – з обвинувальним актом, а за 2 провадженнями  суд розглядатиме можливість звільнення особи від кримінальної відповідальності у зв’язку з повним відшкодуванням збитків.

За закінченими справами до бюджету відшкодовано 7,8 мільйона гривень.

Протягом перших трьох місяців співробітники податкової міліції ліквідували діяльність міжрегіонального «конвертаційного центру». Загальна сума проконвертованих грошових коштів у період 2018 – 2019 років складає понад 320 мільйонів гривень.

За результатами відпрацювання контрагентів «конвертаційних центрів» та «фіктивних» суб’єктів господарювання стягнуто 7,2 мільйона гривень.

У сфері державних закупівель співробітники оперативних підрозділів викрили 3 злочини. За результатами перевірок до бюджету стягнуто 1,4 мільйона гривень.

За митним напрямком у рамках операції «Рубіж» викрито 6 злочинів. До бюджету додатково спрямовано 4,2 мільйона гривень митних платежів.

У рамках операції «Акциз» з незаконного обігу вилучені товари підакцизної групи на загальну суму понад 16 мільйонів гривень. Згідно із судовими рішеннями конфісковано підакцизні товари на суму 2,2 мільйона.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь