A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Підробки брендового одягу та унікальних автозапчастин не пройдуть через Запорізьку митницю – діє контроль інтелектуальної власності

Дата: 26.04.2019 08:56
Кількість переглядів: 809

З початку року співробітники Запорізької митниці ДФС 34 рази призупиняли митне оформлення товарів для підтвердження права інтелектуальної власності.

Після отримання листів від осіб, уповноважених представляти інтереси власників прав на знаки для товарів і послуг, митне оформлення було завершено.

Серед товарів, які потенційно можуть містити об’єкти права інтелектуальної власності – предмети одягу, запасні частини для сільськогосподарської техніки, запасні частини до автомобілів, проводи електричні, полімерні матеріали, рукавички.

Крім того, за перші три місяці року до митного реєстру об’єктів права інтелектуальної власності було включено 42 нових знаки на товари і послуги. Із цим переліком можна ознайомитися на веб-порталі Державної фіскальної служби України: http://sfs.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/pereliki-/100237.html.

Нагадаємо, для захисту авторських і суміжних прав запорізькі митники постійно аналізують митні декларації на предмет недопущення незаконного оформлення товарів, що внесені до митного реєстру об’єктів права інтелектуальної власності. З метою попередження переміщення через митний кордон України контрафактних товарів вони щодня перевіряють бази даних митних декларацій за допомогою програмно-інформаційного комплексу «Інспектор».

 

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь