Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Платники транспортного податку поповнили бюджети на 1,7 мільйона гривень

Дата: 26.04.2019 08:58
Кількість переглядів: 890

З початку року до місцевих бюджетів Запорізької області надійшов 1 мільйон 713 тисяч гривень транспортного податку, що на 99 тисяч більше, ніж за 3 місяці минулого року.

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, найбільші надходження транспортного податку до бюджету забезпечили власники автівок м. Запоріжжя – понад 830 тисяч гривень, м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – 182 тисячі, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 155 тисяч, Оріхівського та Гуляйпільського районів – понад 145 тисяч, Пологівського, Більмацького та Розівського – 140 тисяч, Вільнянського, Запорізького та Новомиколаївського – 102 тисячі тощо.

Нагадаємо, транспортний податок, ставка якого складає 25 тисяч гривень на рік, сплачується за легкові автомобілі з датою випуску до п'яти років та середньоринковою вартістю понад 375 розмірів мінімальної заробітної плати. У 2019 році – це 1 мільйон 564 тисячі 875 гривень (4173 грн. * 375).

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь