A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Святкування Дня перемоги у Гірсівській громаді (оновлено)

Дата: 10.05.2019 16:54
Кількість переглядів: 786

8-9 травня Україна традиційно вшановує День пам’ять та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

З метою гідного вшанування подвигу Українського народу в Другій світовій війні, його вагомого внеску в перемогу Антигітлерівської коаліції; засвідчення поваги до всіх борців проти нацизму; увічнення пам'яті про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни, 9 травня в селах Гірсівка, Надеждине, Дунаївка та Волна Гірсівській ОТГ традиційно відбулися урочистості до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
Протягом десятиріч  День Перемоги залишається самим зворушливим, самим душевним святом і славною датою. Ніякі інші свята не можуть зрівнятися з ним.

Незважаючи на дощову погоду зібралися жителі сіл Гірсівської громади, яким дорога пам'ять про тих, хто подарував нам мир у пам’ятних  для всіх  місць – біля пам’ятників загиблим воїнам-визволителям.

Урочистості розпочалися о 8.00 год. біля пам’ятнику загиблим воїнам в селі Волна. В 8.30 вшановували пам’ять загиблим в селі Надеждине,  в 9.30 год. в селі Дунаївка і в 10.30 урочистості з нагоди Дня Перемоги відбулися в селі Гірсівка.
З привітальними словами до ветеранів, земляків звернулася сільський голова Попова Н.І. «Пам'ять про героїв непідвладна часу, як непідвладна часу любов до Батьківщини. Так було і буде завжди – і через десять років, і через сто, і через століття… Щороку свято 9 травня служитиме нагадуванням – немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній землі!
Тому від себе особисто та від всіх присутніх на мітингу щиро вдячна та низько вклоняюсь Вам, ветерани, за те що вистояли, перемогли чорну фашистську нечисть... 
Світла і вічна пам'ять загиблим воїнам! Честь і слава живим героям!
Від усього серця вітаю всіх з Днем Перемоги та Днем пам'яті і примирення! Нехай війна, яка прокотилася глибоким горем по мільйонах людських доль, буде останньою на нашій землі, нехай злагода і добробут панують у кожній оселі, адже одвічна воля народу України до миру, свободи і кращого життя є непереможною!»
Зі словами привітання до всіх присутніх також звернулися в.о. старости сіл Вєльчев С.Ф. ( с.Надеждине та с.Волна) та Проданов О.П. (с.Дунаївка та с.Вікторівка)
Після мітингу відбулося покладання квітів до пам'ятника загиблим воїнам.
Святковими концертними програмами привітали мешканців громади працівники культури. Після концертної програми в селі Гірсівка та с.Надеждине  пригощали всіх справжньою солдатською кашею.
Хоч зранку погода нас не балувала, однак це не стало на заваді тих, хто пам’ятає і несе цю пам’ять в покоління.

Переглянути всі фото


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь