A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Надходження єдиного соціального внеску на Запоріжжі склали 2,6 мільярда

Дата: 13.05.2019 14:15
Кількість переглядів: 553

У січні-квітні 2019 року запорізькі платники податків спрямували до соцфондів 2 мільярди 608 мільйонів гривень єдиного соціального внеску (за оперативними даними та без даних великих підприємств, які обслуговуються в Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС). Про це повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько.

Порівняно з минулорічними показниками надходження ЄСВ зросли на 447 мільйонів гривень. Середньомісячні відрахування перевищили 650 мільйонів, це майже на 112 мільйонів гривень більше, ніж торік.

Найбільші платежі з початку року забезпечили роботодавці, страхувальники та фізичні особи, які зареєстровані у м. Запоріжжя – 1 мільярд 386 мільйонів, м. Енергодар – 342 мільйони, м. Мелітополь та Мелітопольського району – 232,6 мільйона, м. Бердянськ та Бердянського району – 152,8 мільйона, Вільнянського району – 51 мільйон, Василівського району – 50 мільйонів, Токмацького району – 48,5, Запорізького району – 43 мільйони, Пологівського району – 41,5 мільйона тощо.

Усього на територій області обліковано 114 тисяч платників єдиного соцвнеску, у тому числі, 15 тисяч суб'єктів господарювання-юридичних осіб та 99 тисяч фізичних осіб-підприємців.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь