A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Запоріжці перерахували до місцевих бюджетів майже 254 мільйони гривень плати за землю

Дата: 13.05.2019 14:19
Кількість переглядів: 630

 

З початку року запорізькі землекористувачі поповнили бюджети громад на 253,6 мільйона гривень. Сплачена сума на 14,4 мільйона або на 6 відсотків перевищила минулорічну.

 

Як зазначив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, найбільші платежі надійшли від суб'єктів господарювання-юридичних осіб – 227,6 мільйона, що на 14 мільйонів більше, ніж торік. Власники земельних ділянок та орендарі-фізичні особи спрямували 26 мільйонів, збільшення надходжень до показників січня-березня 2018 року склало понад півмільйона гривень.

Зокрема, до бюджету м. Запоріжжя надійшло 100 мільйонів, м. Енергодар, Кам'янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – 33,5 мільйона, м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – 23,3 мільйона, м. Мелітополь, Мелітопольського і Веселівського районів – близько 20 мільйонів, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – більше 15 мільйонів, Вільнянського, Запорізького та Новомиколаївського районів – 13 мільйонів, майже стільки ж перерахували землекористувачі Оріхівського та Гуляйпільського районів.

Усього в регіоні нараховується 296 тисяч фізичних та 9 тисяч юридичних осіб, які сплачують земельний податок або орендну плату.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь