Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Запоріжці сплатили майже 190 мільйонів гривень військового збору

Дата: 27.05.2019 11:14
Кількість переглядів: 658

З початку року платники податків Запорізького регіону спрямували до бюджету 189,7 мільйона гривень військового збору (без показників великих підприємств, які перебувають на обліку в Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС). Про це повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, який наголосив на зростанні надходжень порівняно з минулорічними на 31,4 мільйона або на 20 відсотків.

Лише у квітні запоріжці перерахували до казни майже 52 мільйони, збільшивши відрахування до минулорічного показника на 22 відсотки.

За перші чотири місяці року найбільші надходження забезпечили платники м. Запоріжжя – 100 мільйонів (+16,6 мільйона), м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – 27,5 мільйона (+8 мільйонів), м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 16,8 мільйона (+2,6 мільйона), м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – 12,6 мільйона (+1,7 мільйона) та Вільнянського, Запорізького і Новомиколаївського районів – 8,5 мільйона (+1,2 мільйона).

Усього на території регіону військовий збір сплачують 19,7 тисячі суб’єктів господарювання, у тому числі 12,9 тисячі юридичних та 6,8 тисячі фізичних осіб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь