Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Запоріжці збільшили відрахування на соціальні видатки на півмільярда гривень

Дата: 10.06.2019 10:15
Кількість переглядів: 603

Запоріжці збільшили відрахування на соціальні видатки на півмільярда гривень

 

За перші п'ять місяців року з доходів запорізьких платників до Пенсійного і соціальних фондів надійшло 3 мільярди 277 мільйонів гривень (не враховуючи дані великих підприємств, зареєстрованих у Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС).

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, збільшення сплати єдиного соціального внеску порівняно з аналогічним періодом минулого року склало 544 мільйони гривень.

Понад половину надходжень забезпечили роботодавці м. Запоріжжя – 1 мільярд 749 мільйонів. Від суб'єктів господарювання м. Енергодар надійшло 412 мільйонів, м. Мелітополь і Мелітопольського району – 293,5 мільйона, м. Бердянськ та Бердянського району – 193 мільйони, Вільнянського району – 65 мільйонів, Василівського району – 64 мільйони, м. Токмак і Токмацького району – більше 61 мільйона, Запорізького – 54 мільйони, Пологівського району – 53,6 мільйона, Оріхівського району – 46 мільйонів тощо.

Нагадуємо, з 2 травня 2019 року вступили у дію нові рахунки для сплати ЄСВ, які розміщені на сайті фіскальної служби: http://sfs.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/214641.html.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Адміністрування єдиного внеску

Спікер: Начальник ГУ ДФС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь