A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Валерій Манько: "Запорізький бізнес сплатив до державного бюджету майже чотири мільярди гривень"

Дата: 10.06.2019 10:15
Кількість переглядів: 660

Валерій Манько: "Запорізький бізнес сплатив до державного бюджету майже чотири мільярди гривень"

 

У січні-травні 2019 року внесок запорізьких платників податків до державного бюджету склав 3 мільярди 967 мільйонів гривень (без даних великих платників, зареєстрованих у Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС). Про це повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, який зазначив, що порівняно з аналогічним періодом минулого року надходження зросли майже на 44 відсотки або на 1,2 мільярда гривень.

Керівник фіскальної служби регіону підкреслив, що 92 відсотки загальної суми сформували чотири податки.

Зокрема, з початку року сплачено 1 мільярд 357 мільйонів гривень податку на прибуток. Підприємства регіону забезпечили на 966 мільйонів більше, ніж торік.

Податку на додану вартість надійшло 1 мільярд 324 мільйони, що на 64 мільйони або на 5 відсотків перевищує рівень минулого року.

746 мільйонів казна отримала у вигляді податку на доходи фізичних осіб. Зростання надходжень до показників січня-травня 2018 року становить 116 мільйонів або 18,5 відсотка.

Також запоріжці спрямували до бюджету 240 мільйонів гривень військового збору, збільшивши відрахування порівняно з минулорічними на 39 мільйонів або на 19 відсотків.

Крім того, з початку року до скарбниці надійшло 149 мільйонів гривень рентної плати за використання природних ресурсів, 84 мільйони гривень екологічного податку тощо.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Наповнення бюджету

Спікер: Начальник ГУ ДФС

 

У Запоріжжі для підприємців-початківців стартував третій сезон бізнес хабу

 

Сьогодні за участю представників фіскальної служби Запорізької області розпочав роботу проект зі сприяння розвитку підприємництва, започаткований Запорізьким обласним союзом промисловців, підприємців (роботодавців) "Потенціал" та Запорізьким обласним центром зайнятості.

Відкриваючи перше засідання, голова ЗОСПРР "Потенціал" Олександр Головко підкреслив, що третій сезон бізнес хабу, як й попередні два, має на меті підтримати ініціативних людей, які вирішили започаткувати власну справу. Програма проекту передбачає тематичні заняття і тренінги, під час яких підприємці отримуватимуть інформаційну, консультативну допомогу та практичні поради з організації і ведення підприємницької діяльності.

Привітали учасників проекту керівники підрозділів обласного апарату ДФС, які побажали молодим підприємцям результативного навчання та успіхів у повсякденній діяльності.

Заступник начальника відділу аналізу та прогнозування надходжень податків та зборів з фізичних осіб та єдиного внеску Лариса Страхова та начальник відділу комунікацій Людмила Савченко докладно розповіли про нові можливості для платників податків у взаємодії з фіскальною службою. Вони зосередили увагу присутніх на функціонуванні Електронного кабінету платника, який надає представникам бізнесу та громадянам десятки онлайн сервісів, зокрема, щодо оподаткування, подання звітності, надсилання листів, отримання довідок, доступу до реєстрів та багато інших. Лише цього року понад 90 тисяч запорізьких платників податків скористалися послугами функціоналу Електронного кабінету.

У рамках навчання для підприємців-початківців відбудеться семінар, присвячений особливостям адміністрування єдиного соціального внеску, нарахуванню і оподаткуванню заробітних плат.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Розвиток малого та середнього підприємництва

Спікер: Керівник підрозділу ГУ ДФС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь