A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Запорізький бізнес сплатив 1,3 мільярда гривень ПДВ

Дата: 24.06.2019 09:29
Кількість переглядів: 577

Запорізький бізнес сплатив 1,3 мільярда гривень ПДВ

 

За п'ять місяців від запорізьких платників до державного бюджету надійшло 1 мільярд 324 мільйони гривень податку на додану вартість (не враховуючи показники великих підприємств, які зареєстровані в Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС).

Як зазначив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, порівняно з минулим роком запорізький бізнес суттєво збільшив відрахування ПДВ – додаткові надходження склали 64,3 мільйона.

Понад 61 відсоток із загальної суми ПДВ сплатили компанії і підприємці м. Запоріжжя – 816 мільйонів, що на 119,6 мільйона більше, ніж торік. Суб'єкти господарювання м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів забезпечили 95,6 мільйона, м. Бердянськ, Бердянського і Приморського районів – 85 мільйонів, Вільнянського, Запорізького та Новомиколаївського районів – 80 мільйонів, м. Токмак, Токмацького та Чернігівського районів – 51 мільйон, Василівського та Михайлівського районів – майже 42 мільйони тощо.

Всього у регіоні зареєстровано 9036 платників ПДВ-юридичних осіб та близько тисячі суб'єктів підприємництва-фізичних осіб.

Нагадаємо, представники бізнесу можуть отримувати актуальну інформацію щодо адміністрування ПДВ, у тому числі, щодо електронної системи, на сайті фіскальної служби (http://sfs.gov.ua/podatki-ta-zbori/zagalnoderjavni-podatki/podatok-na-dodanu-vartist), в Електронному кабінеті платника (https://cabinet.sfs.gov.ua), у Загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі (http://zir.sfs.gov.ua) та в контакт-центрі ДФС України за номером 0 800 501 007 (кнопка 1: напрям 1).

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь