A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Новини від ГУ ДФС

Дата: 18.07.2019 10:05
Кількість переглядів: 571

З початку року до запорізької бізнес-спільноти долучилися майже 5 тисяч підприємців

 

У першому півріччі на Запоріжжі власну справу зареєстрували 4967 платників податків. Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, серед тих, хто вирішив започаткувати бізнес 951 СГД-юридична особа та 4016 фізичних осіб-підприємців.

Усього станом на початок липня 2019 року на обліку в територіальних органах фіскальної служби регіону перебуває 121223 представника бізнесу, зокрема, 51151 юридична особа та 70072 фізичних особи.

Нагадуємо, згідно із нормами податкового законодавства зареєстровані суб'єкти господарювання перед початком ведення власної справи мають обрати систему оподаткування (спрощену або загальну).

З докладною інформацією про законодавче регулювання, умови оподаткування, види податків тощо можна ознайомитись на сайті фіскальної служби у відповідних розділах ("Фізичним особам", "Юридичним особам", "Самозайнятим особам") http://sfs.gov.ua.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

 

Фахівці Запорізької митниці ДФС викрили 100 митних правопорушень

 

У першому півріччі в ході проведення аналітично-пошукових заходів запорізькі митники виявили 100 фактів недотримання митного законодавства. Загальна сума збитків, завданих в результаті адміністративних правопорушень, склала майже 51 мільйон гривень.

Стосовно громадян та суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності заведені справи про порушення митних правил.  На даний час співробітники митниці розглянули 36 справ, за результатом яких на правопорушників накладені штрафи на суму 2,5 мільйона гривень.

Разом з тим, за січень-червень судові органи розглянули 32 справи про порушення митних правил та винесли постанови про конфіскацію предметів правопорушення на суму майже 1,5 мільйона гривень. Також було застосовано майже 6 мільйонів гривень штрафних санкцій.

Запорізька митниця ДФС

 

Запорізькі виробники молочної продукції ухилились від сплати 7,2 млн грн податків

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Запорізькій області у рамках проведення операції "Рубіж" викрили злочин за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах. «Ухилянтами» виявились службові особи одного з підприємств Запорізького регіону, яке є виробником та постачальником молочної продукції на території України та за її межами.

Правоохоронці встановили, що протягом 2016-2018 років службові особи зазначеного підприємства з метою заниження податкових зобов’язань відображали у звітності недостовірні відомості щодо операцій з фіктивними підприємствами. В результаті вони ухилились від сплати податків на суму понад 7,2 мільйона гривень.

У рамках кримінального провадження співробітники податкової міліції під процесуальним керівництвом прокуратури області провели обшуки, за результатом яких вилучено докази порушення вимог податкового законодавства. На теперішній час триває досудове розслідування.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь