Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Валерій Манько: "Запорізький малий і середній бізнес збільшив сплату єдиного податку на 18 відсотків"

Дата: 01.08.2019 13:15
Кількість переглядів: 595

Валерій Манько: "Запорізький малий і середній бізнес збільшив сплату єдиного податку на 18 відсотків"

 

Представники малого та середнього підприємництва у першому півріччі спрямували до місцевих бюджетів Запорізького регіону 611 мільйонів 665,9 тисячі гривень єдиного податку. Як зазначив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, порівняно з минулим роком представники бізнесу сплатили на 92,2 мільйона або на 18 відсотків більше.

Внесок підприємців-фізичних осіб до скарбниць громад склав 422 мільйони, що на 81,4 мільйона або на 24 відсотки перевищило надходження шести місяців минулого року. Суб'єкти господарювання-юридичні особи перерахували майже 86 мільйонів, що на 12,4 мільйона або на 17 відсотків більше, ніж торік. Від агровиробників, які використовують спрощену систему оподаткування, з початку року надійшло 103,7 мільйона.

Найбільші суми єдиного податку отримали бюджети м. Запоріжжя – 324,8 мільйона, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 66,8 мільйона, м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – 51,4 мільйона, Вільнянського, Запорізького, Новомиколаївського районів – 33,5 мільйона тощо.

Як відзначив керівник фіскального відомства регіону, на Запоріжжі малих і середніх підприємців-платників єдиного податку у порівнянні з 2018 роком побільшало на 3050. Станом на початок липня на податковому обліку перебувають 48881 підприємець-фізична особа, 8388 суб'єктів господарювання-юридичних осіб та 1992 сільгоспвиробники.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь