A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Вітаємо з Днем знань!

Дата: 02.09.2019 18:17
Кількість переглядів: 1259

Дорогі учні, шановні педагоги, батьки та гості!

Щиро вітаю вас з початком нового навчального року, Днем знань – всенародним святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів. Перше вересня єднає нас усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово. Роки навчання – найкращі в нашому житті.     Саме в цей час ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо у собі здібності, визначаємо орієнтири на все життя.
        Сьогодні це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує з любов'ю.

Дорогі першокласники! Сьогодні і цілий рік для вас все буде вперше - перший дзвоник, перший вчитель, перша похвала і, можливо, перша двійка. Ви починаєте цікавий і захоплюючий шлях до країни знань.
А ворота цього чарівного краю вам будуть відкривати досвідчені і мудрі наставники - вчителі та батьки. Бажаємо вам бути старанними і гарними учнями, нехай у ваших щоденниках красуються лише хороші оцінки і слова похвали!
        Бажаємо усім школярам, студентам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, Ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому – високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини

        Висловлюємо величезну подяку усім вчителям, які щедро діляться своїми знаннями. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя. Бажаю вам терпіння, нових відкриттів, натхнення, мудрості, наполегливості!

          Батькам, бабусям, дідусям - вміння допомагати дітям долати можливі труднощі. Вирішуйте і справляйтеся з важкими завданнями! Нехай шкільний рік для всіх нас стане Книгою знань, повної нового, цікавого, незвіданого, дивного. Ставте високі цілі й досягайте їх!                                                              

Гірсівський сільський голова Н.Попова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь