A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Перший дзвоник у школах громади

Дата: 02.09.2019 18:57
Кількість переглядів: 1279

2 вересня 2019 у навчальних закладах Гірсівської об’єднаної територіальної громади відбулося свято – День знань, яке знаменує  досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

Це особливе свято для тих, хто цього року йде до першого класу, і тих, хто вийшов на фінішну пряму. Найтепліші слова – вчителям, які дають не лише глибокі знання, а й плекають справжніх патріотів нашої держави

       2 вересня у школах Гірсівської об’єднаної територіальної громади пролунали перші дзвоники, які покликали біля 200  учнів Гірсівської громади у Країну знань.

       У цей сонячний день школи потопали у розмаїтті осінніх квітів і вишиванок.  

        Нинішнього навчального року зробили свій перший  крок у чарівну Країну Знань 25 першокласників ( 16 першокласників в ОНЗ «Гірсівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» та 9 у Дунаївській філії І-ІІ ступенів ОНЗ«Гірсівська ЗОШ І-ІІІ ступенів»), які ще вчора були вихованцями дитячих садочків.

Фото без опису

У ОНЗ «Гірсівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» та Дунаївській філії І-ІІ ступенів ОНЗ«Гірсівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» відбулися  урочисті лінійки, де були щирі вітання і побажання доброго старту у новому навчальному році. Виступали вчителі, батьки і школярі.

         Кожну школу нашої громади відвідала Гірсівський сільський голова Н.Попова та головний спеціаліст відділу з гуманітарних питань І.Дукова. Окрім щирих вітань учням, вчителям та батькам,  усім першокласникам були подаровані перші книжки для читання та кольорові повітряні кульки. Дунаївська філія отримала подарунок від громади – музичну апаратуру. А діти з особливими потребами ОНЗ «Гірсівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» отримали в подарунок ресурсну кімнату - це спеціально облаштоване приміщення, призначене для проведення групових психолого-педагогічних занять під час організації роботи з дітьми з особливими освітніми потребами.

Фото без опису     

Дивитися всі фото свята

Святково,  велично лунав голос дзвоника, скликаючи учнів та вчителів до чистих, світлих, відремонтованих класів на Перший урок у новому 2019-2020 навчальному році.

          Свято промайнуло швидко, яскраво й урочисто. Учні декламували вірші,пісні,танцювали самі і з мамами, казкові герої вітали першокласників зі святом.
      Новий навчальний рік  розпочався!

       На завершення хочеться додати декілька слів. Перший дзвоник покликав малечу до перших класів, за парти. Вони починають свій шлях Країною знань, нехай він буде цікавим та плідним. Учні випускного класу мають його успішно завершити. Бажаємо батькам та педагогам набратися терпіння і мудрості, щоб допомогти пройти цей шлях разом з ними.

Щасти Вам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь