A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

На Запоріжжі виявлено 114 фактів порушень митних правил

Дата: 23.09.2019 08:39
Кількість переглядів: 515

Упродовж січня-липня співробітники Запорізької митниці зафіксували 114 випадків недотримання митного законодавства. За даними фактами заведені справи про порушення митних правил на загальну суму 54,1 мільйона гривень.

 

З початку року митники розглянули 36 матеріалів, за результатами яких на правопорушників накладені штрафи на суму 2 мільйони 544 тисячі гривень.

За цей же час судовими органами розглянуто 37 справ. За рішеннями суду конфісковано предметів правопорушення загальною вартістю 1 мільйон 645 тисяч гривень, що на 216 тисяч більше, ніж торік, а також накладені штрафи на суму 5 мільйонів 895 тисяч.

Нагадаємо, громадяни, які перетинають митний кордон України та суб'єкти господарювання, які здійснюють зовнішньоекономічну діяльність, можуть отримати актуальну інформацію щодо митних правил, відстежити онлайн час очікування у митних пунктах пропуску, а також дізнатися про митне оформлення поставок. Така можливість реалізована у розділі "Митне оформлення" вебпорталу Державної фіскальної служби України: http://sfs.gov.ua/baneryi/mitne-oformlennya.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь