A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

За забруднення довкілля запорізькі підприємства сплатили майже чверть мільярда гривень

Дата: 23.09.2019 09:35
Кількість переглядів: 450

 

У січні-серпні виробники Запорізького регіону перерахували до бюджетів усіх рівнів 248,5 мільйона гривень екологічного податку (без даних великих платників, зареєстрованих у Запорізькому управлінні Офісу ВПП). Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, рівень сплати "екоподатку" до минулорічних показників збільшився на 32,6 мільйона.

 

Із загальних надходжень до місцевих бюджетів надійшло 122 мільйони, це на 3,4 мільйона більше, ніж торік, до державного – 126,4 мільйона, що перевищило дані аналогічного періоду 2018 року на 29,2 мільйона.

Найбільші суми податку спрямували підприємства, які діють у м. Енергодар, Кам'янсько-Дніпровському і Великобілозерському районах – 204,6 мільйона, суб'єкти господарювання Вільнянського, Запорізького та Новомиколаївського районів поповнили бюджети на 20,5 мільйона, м. Запоріжжя – на 12,7 мільйона, м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – на 2,8 мільйона, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 2,6 мільйона, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – 2,3 мільйона тощо.

Всього на території Запорізької області зареєстровано 2,4 тисячі платників екологічного податку. Нагадаємо, цей платіж справляється з фактичних обсягів викидів у атмосферне повітря, скидів у водні об'єкти забруднюючих речовин, розміщення відходів, тимчасового зберігання радіоактивних відходів та інших.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь