A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Урочистий захід до Дня усиновлення « Чужих дітей не буває»

Дата: 01.10.2019 17:45
Кількість переглядів: 788

27 вересня 2019 року  Гірсівська сільська рада (ОТГ) разом   зі Службою  у справах дітей Приазовської РДА провели  урочистий захід до Дня усиновлення « Чужих дітей не буває»

Свято відбулося  у приміщенні Дунаївського сільського будинку культури Гірсівської ОТГ.

Всіх присутніх зі святом привітали Гірсівський сільський голова Н.Попова, голова Приазовської РДА Н.Романенко та в.о. старости сіл Дунаївка і Вікторівка С.Вєльчев

Під час заходу були відмічені та нагороджені подяками Гірсівської сільської ради  та подарунками від Приазовської районної державної адміністрації  усиновителі, прийомні сім`ї, дитячі будинки сімейного типу  та сім`ї  опікунів  .

У цей день  звучали найкращі побажання від усіх присутніх. Акцентом всіх побажань було тє,  що кожна дитина має право на виховання в сім’ї та потребує на повагу та пошану оточуючих. Розуміючи свою високу відповідальність за долю тих, хто сьогодні чекає на батьків, держава послідовно виконує свій обов’язок із розвитку національного усиновлення та сімейних форм виховання дітей. Особливі слова вдячності хочеться сказати  батькам – вихователям, прийомним – батькам,опікунам. Символічно, що цей день відзначається разом з великим християнським святом Віри, Надії, Любові та їх матері Софії, які є біблійним прикладом високої моральності, сімейної злагоди, любові і вірності. Тож і сама погода сприяла даному святу, зігріваючи учасників лагідними сонячними променями.

В заході взяли участь прийомні сім’ї Гірсівської ОТГ: Жмаєвих Сергія та Вікторії Рибальченко Наталії та Олега, Семенових Едуарда та Валерії;   дитячі будинки сімейного типу:  Риженко  Андрія та Ольги.,  Зайцевої Тетяни;  опікуни : Парій Сергій та Вікторія.

Також на свято були запрошені  прийомні сім’ї та ДБСТ, які розташовані на території Приазовського району.

А також були присутні начальник ССД Приазовської РДА М.Драгой, головний спеціаліст ССД Приазовської РДА О.Нарбекова, працівники відділу соціального захисту Гірсівської ОТГ М.Сушич, Т.Ніколаєва та К.Балан.

За традицією  в цей день була передана скатертина – вишиванка з родини Сушко (Нововасилівська с/рада) до сім’ї Н.Рибальченко, яка протягом року на цій скатертині буде вишивати своє сімейне коло.

Для всіх запрошених був підготовлений святковий концерт  та солодкий стіл.

Дивитися всі фото свята


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь