A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Другий місяць осені починається з особливої дати.

Дата: 03.10.2019 14:38
Кількість переглядів: 631

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. А в Україні це також і День ветерана.

Дивитися всі фото свята

Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства.

Турбота про громадян похилого віку, ветеранів та інвалідів необхідна кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків.

Міжнародний день людей похилого віку покликаний висловити визнання особам старшого віку за їх внесок у розвиток людського потенціалу та економіки, звернути увагу суспільства на проблеми глобального постаріння населення. Довге життя – ознака доброго здоров’я. Пам’ятаймо і надалі про свій невідплатний борг перед ветеранами та громадянами поважного віку. Робитимемо все, щоб вони щоденно відчували повагу і турботу, мали гідний рівень життя, не втрачали суспільної активності.

Літні люди віддали своє життя вихованню дітей, роботі, науковій та громадській діяльності. Незважаючи на те, що літні люди вже не можуть приймати активну участь у громадському житті країни, вони гідні поваги і їх заслуги повинні бути помічені. До того ж саме літні люди можуть передати новому поколінню життєвий і трудовий досвід, який дозволить не зробити помилок.

01 жовтня 2019 року, з нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку, в селах Гірсівської громади для людей похилого віку було організовано урочисті заходи та святковий стіл.

Зі словами вдячності до людей старшого покоління звернулася сільський голова Н.Попова, яка привітала присутніх зі святом, побажала міцного здоров`я, сили і наснаги, довголіття, вічної молодості душі та тепла від рідних та  наголосила на тому, що праця і подвиг людей похилого віку – це приклад для наслідування сучасній молоді. 

 З побажаннями довгих і щасливих років, здоров’я, миру та оптимізму привітав в.о.старости сіл громади С.Вєльчев.

Учасники концертної програми створили  радісну атмосферу подарувавши пенсіонерам свято та безліч позитивних емоцій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь