A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

У переліку об'єктів захисту прав інтелектуальної власності – понад три тисячі товарів відомих брендів

Дата: 18.10.2019 17:22
Кількість переглядів: 487

 

 

Фахівці Запорізької митниці сприяють захисту прав інтелектуальної власності під час здійснення імпорту та експорту товарів. Одним із механізмів протидії потраплянню на споживчий ринок контрафактної продукції є митний реєстр об'єктів прав інтелектуальної власності, який застосовується під час митного оформлення поставок.

На сьогодні до нього включено 3190 об'єктів, які належать правовласникам, здебільшого, з таких країн, як: Франція, Німеччина, Велика Британія, США, Швейцарія, Кіпр, Нідерланди, Японія та Південна Корея. Ці країни є найбільшими імпортерами споживчих та промислових товарів до України. Значну частку у переліку також складають торгові марки українських виробників, які постачають українську продукцію.

Так, з початку року до реєстру ОПІВ додано товари або продовжено строк їх реєстрації під такими відомими брендами, як: "KIA MOTORS" (Республіка Корея), "BENTLEY" (Велика Британія) – в автомобільній промисловості; "Pepsi" (США), "Lay’s" (США) – в харчовій промисловості; "Philipp Plein" (Швейцарія), "SWISSGEAR" (Швейцарія) – у текстильній промисловості; "FAIRY" (США), "ARKO" (Турецька Республіка), "TIDE" (США) – в хімічній промисловості; "KENWOOD" (Люксембурґ), "BOSCH" (Німеччина), "BRAUN" (Німеччина) – в електронній промисловості.

З переліком цих та інших об'єктів можна ознайомитись на сайті фіскальної служби: http://sfs.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/pereliki-/100237.html?fbclid=IwAR1YyaW1Y2dGsTP-AaPgVCxY0db_s_G8XPAUcD1pFmlx_vvz5iDLgYIWm18.

Фахівці митниці нагадують, що підставою для включення до митного реєстру є заява правовласника.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь