A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Щомісяця з доходів запорізьких платників місцеві бюджети отримують понад 470 мільйонів гривень ПДФО

Дата: 18.10.2019 17:23
Кількість переглядів: 477

 

 

У січні-серпні до місцевих бюджетів Запорізької області надійшло 3 мільярди 777 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб. Рівень надходжень минулого року перевищено на 561 мільйон або на 17 відсотків.

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, кожного місяця скарбниці громад отримують щонайменше 470 мільйонів гривень ПДФО. Це на 70 мільйонів більше, ніж торік.

За вісім місяців до міського бюджету Запоріжжя сплачено 1 мільярд 681,5 мільйона гривень, м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – 488 мільйонів, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 401,5 мільйона, м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – 288 мільйонів, Василівського та Михайлівського районів – 222 мільйони, Вільнянського, Запорізького і Новомиколаївського районів – 187,7 мільйона, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – 182,5 мільйона тощо.

Найбільшими платниками ПДФО стали установи і організації державного управління та оборонної галузі – 21 відсоток у загальних надходженнях, компанії-постачальники електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – 12 відсотків, а також підприємства переробної промисловості – майже 11 відсотків.

Усього на Запоріжжі податок на доходи фізичних осіб сплачують майже 71 тисяча суб'єктів господарювання, у тому числі 18 тисяч юридичних та 52,6 тисячі фізичних осіб.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь