Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Надходження від запорізьких землекористувачів до місцевих бюджетів зросли на 34 мільйони

Дата: 11.11.2019 10:29
Кількість переглядів: 494

Надходження від запорізьких землекористувачів до місцевих бюджетів зросли на 34 мільйони

 

У січні-вересні до місцевих бюджетів Запорізького регіону надійшло 883 мільйони гривень плати за землю, що на 34 мільйони або на 4 відсотки більше, ніж торік.

За інформацією в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслана Рачинського, землекористувачі-юридичні особи спрямували до бюджетів 687 мільйонів, фізичні особи – 196 мільйонів.

Руслан Рачинський зазначив, що за три квартали частина плати за землю у місцевих скарбницях склала майже 13 відсотків.

Зокрема, за дев'ять місяців до міського бюджету м. Запоріжжя було сплачено 301 мільйон, м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського і Великобілозерського районів – 111 мільйонів, м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – 85 мільйонів, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 77 мільйонів, Якимівського та Приазовського районів – 62 мільйони, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – 58 мільйонів, Вільнянського, Запорізького і Новомиколаївського районів – 49 мільйонів, Василівського та Михайлівського районів – 48 мільйонів, м. Токмак, Токмацького та Чернігівського районів – 46 мільйонів, Оріхівського та Гуляйпільського районів – 45,6 мільйона.

Усього станом на початок жовтня на території області земельний податок та орендну плату перераховують до бюджету 9 тисяч суб'єктів господарювання-юридичних та 286 тисяч фізичних осіб.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь