Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Питання запорізьких підприємців в центрі уваги Ради бізнес-омбудсмена та податкової служби

Дата: 11.11.2019 10:29
Кількість переглядів: 446

 

Питання запорізьких підприємців в центрі уваги Ради бізнес-омбудсмена та податкової служби

 

У податковій службі регіону відбулася робоча зустріч керівництва Головного управління ДПС у Запорізькій області з інспектором Ради бізнес-омбудсмена Кирилом Номінасом.

Відкриваючи захід, в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський наголосив, що нова податкова відкрита до всіх представників бізнесу і готова у рамках правового поля вирішувати спірні питання та налаштована на активний діалог. Наразі відомство працює над удосконаленням сервісних послуг, які надаються підприємцям та громадянам.

Кирило Номінас зазначив, що Рада бізнес-омбудсмена захищає інтереси українських підприємців та взаємодіє у цій сфері із органами державної влади. Він висловив сподівання на конструктивну співпрацю із податковою службою Запорізької області.

У ході зустрічі сторони розглянули проблемні питання низки запорізьких компаній, які звернулися до Ради бізнес-омбудсмена. Зокрема, було проаналізовано матеріали щодо включення суб'єкта господарювання до переліку ризикових платників податків, відшкодування податку на додану вартість, реальності господарських операцій, а також стосовно системи електронного адміністрування ПДВ.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь