Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Надходження ЄСВ у Запорізькій області зросли на мільярд

Дата: 11.11.2019 10:52
Кількість переглядів: 470

Надходження ЄСВ у Запорізькій області зросли на мільярд

 

У січні-жовтні платники Запорізького регіону перерахували до соціальних фондів 6 мільярдів 784 мільйони гривень єдиного соціального внеску (не враховуючи показники великих підприємств, які перебувають на обліку в Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДПС).

Порівнюючи надходження з аналогічним періодом минулого року, в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський повідомив, що запорізькі роботодавці збільшили відрахування ЄСВ на 1 мільярд 60 мільйонів гривень.

Найбільші суми забезпечили компанії і підприємці м. Запоріжжя – 3 мільярди 620 мільйонів, м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – 883 мільйони, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів 655 мільйонів, м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – 485 мільйонів, Вільнянського, Новомиколаївського районів – 266 мільйонів, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – 191 мільйон, Василівського та Михайлівського районів – 186 мільйонів, Оріхівського та Гуляйпільського районів – 176 мільйонів.

Як зазначив Руслан Рачинський, щомісяця запоріжці сплачують до пенсійного і соціальних фондів, у середньому, понад 678 мільйонів гривень, що перевищує рівень 2018 року на 106 мільйонів.

Нагадуємо, у поточному році мінімальний страховий внесок складає 918,06 гривні, базова ставка ЄСВ становить 22 відсотки.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь