A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Запорізькі роботодавці сплатили майже 8,3 мільярда гривень єдиного соцвнеску

Дата: 09.01.2020 13:42
Кількість переглядів: 413

 

Запорізькі роботодавці сплатили майже 8,3 мільярда гривень єдиного соцвнеску

 

За минулий рік надходження єдиного соціального внеску у Запорізькому регіоні склали 8 мільярдів 280 мільйонів гривень (без показників великих підприємств Запорізького управління Офісу ВПП ДПС). Порівняно з 2018 роком запорізькі компанії і підприємці сплатили на 1,2 мільярда більше. Про це повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський.

Найбільші суми ЄСВ забезпечили роботодавці м. Запоріжжя – 4 мільярди 432 мільйони, м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – 1 мільярд 78,5 мільйона, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 796 мільйонів, м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – 583 мільйони, Вільнянського, Новомиколаївського районів – 304 мільйони, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – 233 мільйони, Василівського та Михайлівського районів – 227 мільйонів тощо.

Усього на Запоріжжі нараховується майже 71 тисяча платників єдиного соціального внеску, серед яких 15,5 тисячі суб'єктів господарювання-юридичних осіб, 55,5 тисячі фізичних осіб-підприємців, у тому числі, понад 11 тисяч ФОП-роботодавців.

Нагадаємо, у 2020 році мінімальна сума єдиного соцвнеску становить 1039,06 гривні, а максимальний страховий внесок – 15585,90 гривні.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

 

У Запоріжжі демонтували незаконну АГЗС

 

На території обласного центру виявлено нелегальну газозаправну станцію, яка пропонувала автомобілістам продукцію сумнівної якості.

У рамках операції "Акциз" співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Запорізькій області під процесуальним керівництвом прокуратури Запорізької області виявили та вилучили обладнання автомобільної газозаправної станції та скраплений газ на загальну суму понад 1 мільйон гривень. Саму АГЗС було демонтовано.

Досудовим розслідуванням у рамках кримінального провадження за ознаками складу злочинів, передбачених ст. 204 КК України "Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів", ст. 272 КК України "Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою", податківці встановили, що автозаправка працювала без оформлення будь-яких дозвільних документів, розміщувалась у непризначеному для такого виду діяльності місці, а скраплений газ, що реалізовувався, був невідомого походження та якості.

Наразі досудове розслідування триває.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь