A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Шановні жителі громади! Дорогі земляки!

Дата: 09.01.2020 13:46
Кількість переглядів: 621

Відійшов у історію рік 2019. Думаю, що для нашої громади, не зважаючи на труднощі, він був успішним, бо вдалося зробити чимало.

У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе та своєї родини, для своєї рідної землі. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, життєвої позиції, розуму, щоденної кропіткої праці.

         Наприкінці 2019 року ми дуже постаралися зробити для всіх вас свято незабутнім. У всіх клубних закладах були проведені новорічні заходи, розігрувалась лотерея ( у когось вона була безпрограшною, у когось виграли 90% лотерейних білетів, а у когось виграшною була кількість білетів рівна прийдешньому року -  20). Сільською радою на проведення новорічних заходів було витрачено 17300 грн.. Були придбані ялинки( 3 по 600 грн), призи для проведення ігор та для підтримки лотерейних білетів(щоб менша кількість була безпрограшних). Були придбані солодкі подарунки (набори цукерок - 70 штук)на суму -8500,00 грн. та господарчі товари (терки, вішалки,підставки для серветок, обереги, дошки для нарізання, чашки,  маслянки, кухонні рушники, миски, хлібниці, горщики, овочерізки, яйцерезки, мильниці та інш. в кількості  90 штук)   на суму 7000,00грн., які були розподілені між Гірсівським, Дунаївським та Надеждинським Будинками культури..

Новий рік – це свято, яке дуже люблять діти. Тож нашим маленьким мешканцям  та учням навчальних закладів Дід Мороз приніс новорічні подарунки ( від сільської ради).

Новий рік і Різдво –  традиційно родинні свята.
 Нехай вони стануть початком нового успішного року, який буде для нас таким же щедрим на  добрі справи та здобутки. 
 Нехай новорічне диво стане частиною вашого  доброго настрою на увесь рік.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь