Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Руслан Рачинський: "Запоріжці сплатили 631 мільйон гривень військового збору"

Дата: 03.02.2020 11:48
Кількість переглядів: 464

Руслан Рачинський: "Запоріжці сплатили 631 мільйон гривень військового збору"

 

Надходження військового збору у Запорізькому регіоні за 2019 рік склали 631 мільйон гривень. Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, запоріжці збільшили сплату порівняно з 2018 роком на 91 мільйон або на 17 відсотків.

Кожного місяця в області надходило, у середньому, 52,6 мільйона гривень військового збору, це на 7,6 мільйона перевищило щомісячні показники попереднього року.

Майже половину загальних надходжень за минулий рік забезпечили представники бізнесу та мешканці обласного центру – 325,8 мільйона, що на 49 мільйонів більше, ніж за 2018 рік. Платники м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів спрямували 77,7 мільйона, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 56,4 мільйона, м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – 45,6 мільйона, Вільнянського і Новомиколаївського районів – майже 27 мільйонів, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – 23 мільйони, Оріхівського та Гуляйпільського районів – 20 мільйонів, Василівського та Михайлівського районів – 19 мільйонів тощо.

Загалом торік військовий збір сплачували понад 72 тисячі суб'єктів господарювання та громадян, зокрема, 17 тисяч юридичних та 55 тисяч фізичних осіб.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

 

В Україні триває боротьба з тіньовим ринком продажу пального

 

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук провів селекторну нараду з очільниками органів влади у регіонах, присвячену боротьбі з тіньовими ринками.

Від Запорізької області участь у заході взяли голова Запорізької облдержадміністрації Віталій Туринок, керівництво ГУ Національної поліції в Запорізькій області, прокуратури Запорізької області, в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, перший заступник начальника ГУ ДФС у Запорізькій області Віталій Малий, представники правоохоронних та інших державних відомств регіону.

Глава Уряду наголосив на посиленні боротьби з нелегальними АЗС. На даний час органи ДФС, Нацполіції та СБУ здійснили 2200 перевірок, відпрацьовано інформацію щодо 1399 нелегальних АЗС.

За інформацією обласного штабу з протидії торгівлі нафтопродуктами та скрапленим газом на автозаправках, у Запорізькій області перевірено 306 АЗС та АГЗС, 28 з яких припинили свою діяльність. Станом на початок року 67 суб'єктів господарювання придбали 332 ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі пальним.

За підсумками наради Прем'єр-міністр України доручив усім присутнім представникам органів влади посилити заходи з детінізації економіки.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь