A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

У Запорізькій області створено робочу групу з протидії незаконному обігу алкогольної продукції

Дата: 24.02.2020 08:38
Кількість переглядів: 474

 

У Запорізькій області створено робочу групу з протидії незаконному обігу алкогольної продукції

 

Завдання і механізм взаємодії органів влади, податкової служби і правоохоронних структур регіону у боротьбі з незаконним виготовленням і продажем алкогольної продукції обговорили під час робочої зустрічі, яку провів голова Запорізької облдержадміністрації Віталій Туринок.

У заході взяли участь в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, перший заступник начальника оперативного управління ГУ ДФС у Запорізькій області Віталій Рабчук, керівництво облдержадміністрації, ГУ Національної поліції в Запорізькій області, прокуратури Запорізької області, митних органів та інших установ області.

Як повідомив очільник Запорізької ОДА, в регіоні створено робочу групу, до складу якої ввійшли фахівці податкової служби, правоохоронних органів, прокуратури, СБУ, Держпродспоживслужби, Держпраці області. Спеціалісти цих відомств будуть спільно відпрацьовувати нелегальні пункти виготовлення і продажу алкогольної продукції.

Під час наради сторони обговорили алгоритм дій у цілеспрямованій роботі на виконання відповідного доручення Прем’єр-міністра України.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

 

Запоріжці вшанували пам’ять загиблих у Дебальцевській операції

 

У Запоріжжі відбувся меморіальний захід до п'ятої річниці завершення Дебальцевської операції.

Скорботна дата зібрала на Алеї захисників України батьків та родичів загиблих героїв-запоріжців, військовослужбовців, містян, представників громадських організацій,  обласної і міської влади. До вшанування пам’яті загиблих долучився в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський.

Присутні відзначили мужність та відданість учасників боїв на Дебальцевському плацдармі, найгостріша фаза яких тривала з 21 січня по 18 лютого 2015 року та стала одним з найбільших зіткнень за участю стрілецької зброї, артилерії і танків, яке завершилося виходом українських сил з Дебальцевого виступу. За цей час загинуло більше ста захисників України, серед яких – десятеро воїнів із Запоріжжя.

Запоріжці хвилиною мовчання вшанували пам'ять героїв та поклали квіти до меморіального каменю.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

 

 

Запорізькі добувні підприємства збільшили рентні платежі майже на 27 відсотків

 

У січні до бюджетів усіх рівнів запорізькі суб'єкти господарювання спрямували близько півмільйона гривень рентної плати за користування надрами. Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, надходження зросли на 103 тисячі або на 27 відсотків, порівняно з показниками  аналогічного періоду минулого року

Зокрема, до державного бюджету надійшло 331 тисяча, до місцевих скарбниць – 155 тисяч гривень рентної плати. При цьому найбільші суми забезпечили підприємства м. Токмак, Токмацького та Чернігівського районів – 205 тисяч, Вільнянського та Новомиколаївського районів – 83 тисячі, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 40 тисяч тощо.

Усього на території регіону зареєстровано 614 платників рентної плати за користування надрами.

Крім того, з початку року 565 компаній-водокористувачів перерахували до бюджетів майже 600 тисяч гривень рентної плати за спеціальне використання води. Сплачена сума порівну розподілена між державним та місцевими бюджетами.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь