A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

За запорізькі землі у січні сплачено понад 79 мільйонів

Дата: 26.02.2020 18:57
Кількість переглядів: 436

 

За запорізькі землі у січні сплачено понад 79 мільйонів

 

За січень 2020 року до місцевих бюджетів регіону надійшло 79,3 мільйона гривень земельного податку та орендної плати. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження збільшились на 6,3 мільйона або майже на 9 відсотків. Про це поінформував в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський.

Більшу частину плати за землю перерахували до скарбниць суб'єкти господарювання-юридичні особи – понад 71,1 мільйона, що на 5,8 мільйона або на 9 відсотків більше, ніж торік. Від фізичних осіб місцеві громади отримали 8,2 мільйона, що перевищило минулорічний рівень на півмільйона або на 7 відсотків.

Зокрема, за перший місяць року до міського бюджету обласного центру сплачено 30 мільйонів, енергодарські, кам’янсько-дніпровські та великобілозерські землекористувачі перерахували майже 11 мільйонів, мелітопольські та веселівські – 7 мільйонів, бердянські і приморські – 6,8 мільйона, пологівські, більмацькі і розівські – 5,5 мільйона, якимівські та приазовські – 4,5 мільйона, оріхівські та гуляйпільські – 4,2 мільйона тощо.

Станом на початку року на території регіону нараховується 292,3 тисячі користувачів землею, серед яких понад 9 тисяч – юридичні особи, 283 тисячі – фізичні особи.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь