A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Більше 10 тисяч запорізьких платників звернулись за податковими сервісами

Дата: 26.02.2020 18:58
Кількість переглядів: 380

 

Більше 10 тисяч запорізьких платників звернулись за податковими сервісами

 

У січні 2020 року спеціалісти податкової служби Запорізької області надали платникам 10415 адміністративних послуг.

Більшістю сервісів представники бізнесу та громадяни скористалися у Центрах обслуговування платників – понад 10,3 тисячі.

Найчастіше запоріжці зверталися до податківців за довідками з державного реєстру фізичних осіб про суми і джерела виплачених доходів, реєстраційними номерами облікової картки платника податків та внесенням до паспорта (у формі книжечки) відмітки про наявність права здійснювати платежі за серією та номером паспорта.

Крім того, представники підприємств і підприємці активно реєстрували касову техніку, книги обліку розрахункових операцій та розрахункові книжки.

Усього у Запорізькій області функціонують 18 Центрів обслуговування платників, фахівці яких надають понад 30 видів податкових сервісів.

З переліком ЦОПів та адміністративними послугами можна ознайомитись на сайті податкової служби регіону: https://zp.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/ .

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

 

На Запоріжжі триває посилений контроль над поставками і продажем алкогольної продукції

 

У Запоріжжі відбулося чергове засідання робочої групи з протидії нелегальному виробництву, обігу і реалізації алкогольної продукції та марок акцизного податку. У заході, який пройшов під керівництвом заступниці голови Запорізької облдержадміністрації Марини Кудерчук, взяли участь представники податкової служби, оперативного управління ГУ ДФС у Запорізькій області, міської влади, правоохоронних та інших органів контролю.

Як повідомила начальниця управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДПС у Запорізькій області Юлія Зарецька, лише за перший місяць 2020 року фахівці податкових органів регіону перевірили 45 суб'єктів господарювання, які реалізують підакцизні товари. За результатами виявлених порушень застосовані фінансові санкції на загальну суму 3,8 мільйона гривень. На даний час контроль у сфері обігу алкогольної продукції триває.

Учасники наради окреслили першочергові кроки у спільній роботі з детінізації ринку підакцизних товарів. Основна увага буде зосереджена на оптових поставках та роздрібному продажу алкоголю.

Крім того, представники відомств обговорили напрями ефективної взаємодії та питання оперативного обміну інформацією.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь