A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Запорізькі компанії і підприємці сплатили майже 914 мільйонів гривень ПДВ

Дата: 17.04.2020 11:58
Кількість переглядів: 395

Запорізькі компанії і підприємці сплатили майже 914 мільйонів гривень ПДВ

 

За перший квартал 2020 року надходження податку на додану вартість у Запорізькому регіоні склали 913 мільйонів 817 тисяч гривень (без врахування даних великих підприємств, зареєстрованих у Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДПС). Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Петро Філімонов, рівень сплати податку до аналогічного періоду 2019 року збільшився на 117,4 мільйона гривень або на 14,7 відсотка.

У березні запорізькі суб'єкти господарювання спрямували до державної скарбниці 266,5 мільйона гривень ПДВ, це на 18,6 мільйона більше, ніж у березні минулого року.

З початку року компанії і підприємці м. Запоріжжя перерахували до держбюджету 495 мільйонів ПДВ, бердянські і приморські – більше 69 мільйонів, мелітопольські і веселівські – 63,2 мільйона, пологівські, більмацькі та розівські – близько 47 мільйонів, василівські та михайлівські – 39,8 мільйона, вільнянські та новомиколаївські – 38,6 мільйона, енергодарські, кам’янсько-дніпровські та великобілозерські – 36,9 мільйона, токмацькі і чернігівські – понад 33 мільйони, якимівські та приазовські – 32 мільйони, оріхівські та гуляйпільські – 31,6 мільйона, Запорізького району – 27,8 мільйона гривень.

Усього на території регіону зареєстровано 10405 платників ПДВ, що на 565 більше, ніж торік.

Нагадаємо, починаючи з 17 березня 2020 року до останнього числа місяця, в якому завершується дія карантину, звільняються від оподаткування ПДВ операції з імпорту та/або постачання на території України товарів (в тому числі лікарських засобів, медичних виробів та обладнання), необхідних для виконання заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби. Цей перелік визначено постановою КМУ від 20.03.2020р. №224.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь