A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Запорізький бізнес сплатив до держбюджету 1,2 мільярда гривень ПДВ

Дата: 20.05.2020 14:02
Кількість переглядів: 484

Запорізький бізнес сплатив до держбюджету 1,2 мільярда гривень ПДВ

 

За січень-квітень 2020 року від запорізьких платників до державного бюджету надійшло 1 мільярд 200 мільйонів гривень податку на додану вартість (без даних великих підприємств, які обслуговуються у Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДПС). Порівняно з відповідним періодом 2019 року сплачена сума зросла на 15,3 відсотка або на 159,3 мільйона. В. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Петро Філімонов повідомив, що за результатами декларування додаткові нарахування склали 43,5 мільйона.

У квітні представники бізнесу спрямували до бюджету 286,3 мільйона, що перевищило сплату у квітні 2019 року майже на 42 мільйона або на 17 відсотків.

За чотири місяці більшу половину надходжень забезпечили підприємства і підприємці м. Запоріжжя – 650,3 мільйона. Суб'єкти господарювання м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів направили до бюджету 91,8 мільйона, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – майже 90 мільйонів, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – 59,3 мільйона, Вільнянського та Новомиколаївського районів – 50,7 мільйона, м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – 47,4 мільйона, Якимівського та Приазовського районів – 44,4 мільйона тощо.

Станом на 1 травня на обліку у податковій службі регіону перебувають 10400 платників ПДВ, серед них 9442 юридичні особи та 958 фізичних осіб-підприємців, що разом майже на півтисячі більше, ніж на аналогічну дату минулого року.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь