A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Подяка нашим інвесторам

Дата: 29.05.2020 17:25
Кількість переглядів: 1183

У цей нелегкий час, коли у світі вирує пандемія коронавірусу COVID-19, як ніколи, необхідні засоби захисту та антисептики. Приємно, що є люди, які не байдужі до проблем мешканців Гірсівської громади і які здатні сприймати чужі біди, як свої.

Благодійна допомога медичним закладам Гірсівської ОТГ була надана ТОВ «Юрокейп Юкрейн І». Компанією були передані респіратори, щітки захисні медичні, костюми захисні медичні, халати одноразові, перчатки, маски та пральна машинка ( для прання захисних медичних костюмів).

Також Гірсівська ОТГ отримала допомогу від компанії «Pover China». Компанія надала громаді маски медичні.

Гірсівська сільська рада, у свою чергу, висловлює найщирішу вдячність керівництву компаній, за розуміння та матеріальну підтримку нашої громади.

Завдяки Вашій підтримці медичні заклади нашої громади поповнилися такими необхідними засобами захисту. Надаючи допомогу, Ви надали не просто матеріальні цінності, а й подарували захист життя медиків, радість та надію на краще життя.

Дуже приємно жити поряд з людьми, які вболівають за життя і здоров’я мешканців нашої громади. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців. Хочеться ще раз щиро подякувати за Вашу підтримку та за Ваші щирі і чуйні серця. За те, що Ви не стоїте осторонь наших проблем Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам всіляких благ і процвітань.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь