Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Начальником податкової служби Запорізької області призначено Романа Афонова

Дата: 22.06.2020 12:04
Кількість переглядів: 506

Начальником податкової служби Запорізької області призначено Романа Афонова

 

Наказом Державної податкової служби України від 02.06.2020 року №466-о начальником Головного управління ДПС у Запорізькій області з 2 червня 2020 року призначено Романа Афонова.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

 

 

 

Запобігання корупції: серед запорізьких податківців проведено 49 профілактичних заходів

 

Упродовж січня-травня цього року співробітники підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції провели комплекс заходів, спрямованих на усунення причин та умов, що сприяють корупційним діянням з боку податківців.

Так, проведено три службові перевірки щодо причетності посадових осіб до вчинення правопорушень, пов'язаних з корупцією. У результаті викладена інформація знайшла своє підтвердження. За одним фактом матеріали були направлені до спеціально уповноваженого суб'єкта у сфері протидії корупції.

Для запобігання корупційних діянь та інших правопорушень у колективах податкової служби регіону організовано 13 лекцій на антикорупційну тематику.

Крім того, проведено роз'яснювальну роботу з 36 кандидатами, які претендували на зайняття вакантних посад у ГУ ДПС у Запорізькій області щодо дотримання вимог ЗУ від 14 жовтня 2014 року №1700-VII "Про запобігання корупції" та з метою виявлення обставин, що можуть перешкоджати їх призначенню та упередження надзвичайних подій і правопорушень у їхній подальшій роботі.

Також фахівці відділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Запорізькій області проводять індивідуальні консультації працівників служби, під час яких  роз'яснюють норми антикорупційного законодавства.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь